dilluns, 12 de març del 2012

VALORACIÓ A LES RESPOSTES A LES MOCIONS PRESENTADES PEL PSC

 




RESPOSTES DE L’EQUIP DE GOVERN A DIVERSES PREGUNTES PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA A L’AJUNTAMENT DE MÓRA D’EBRE



El Grup Municipal Socialista vam presentar el 23 de febrer una sèrie de preguntes a l’equip de govern que han estat respostes amb data 8 de març.

Les preguntes ja van ser publicades al nostre web i versaven sobre:

  • La situació de la piscina coberta.
  • El canvi de circulació al carrer Santa Modrona i entorn..
  • El retard en el lliurament de les actes de la junta de govern local i en la celebració del ple..


Sobre les respostes rebudes, volem fer uns comentaris:

    Piscina coberta: l’equip de govern sembla “l’oposició de l’oposició” criticant una instal·lació municipal de la que és el màxim responsable. Creiem que no és la manera de fer les coses, sortint a Ràdio Móra a criticar l’empresa que gestiona la piscina. Diuen que estan realitzant una auditoria, però no es diu qui la fa i que els continguts són els del conveni. Bé, diuen que “se’n donarà compte”. Esperarem.

    Canvi de circulació del carrer Santa Madrona: és evident que no es pot fer tot a gust de tothom, hi ha qui diu una cosa i un altre considera que és el millor la contrària.  En la seva resposta tornen a fer referència a l’anterior equip de govern i no contesta el que se’ls pregunta, és a dir, la justificació dels canvis i l’opinió dels veïns i comerciants en les diverses reunions que s’han celebrat. Per cert, el regidor de governació a final de 2010 quan es va obri al trànsit el carrer Santa Madrona no era el Sr. Solé Arnal. Potser que el Sr. Alcalde, abans de signar un document, s’informi una mica, i més tenint en compte que té molt a prop seu el que n’era el responsable.

    Retard en el lliurament de les actes de Junta de govern i en la celebració dels plens: sobre les actes s’argumenta que estaven de trasllat de les oficines de l’ajuntament. Cal recordar que aquest mateix requeriment de complir els terminis legals ja es va fer el passat de novembre. Sobre els plens, també cal dir que el ple és definit com “l’òrgan suprem de l’ajuntament”, i que és obligatòria la seva celebració en els terminis fixats per la llei. I s’han de celebrar. S’argumenta motius econòmics per a no fer-ho. S’ha de dir que el cost de la celebració de plens ordinaris és de 11.700 € (150 € per ple x 13 regidors x 6 sessions ordinàries = 11.700 €). Si tant s’ha de retallar es podria començar per la cap de gabinet (23.100 € + Seguretat Social = 30.000 € aprox.), o les Juntes de govern (150€ per junta x 8 regidors del govern x 52 sessions ordinàries = 62.400 €), o l’empresa EFIAL contractada per a fer un estudi (13.000 € + IVA = 15.340 €). Nosaltres senzillament exigim que es compleixi la llei i que se celebrin els plens com marca la normativa vigent.

4 comentaris:

  1. Quins trons alegar causes econòmiques pels plens, doncs que s'estalvii la seva secretaria i els altres amiguets que ja es diu que esta colocant o que colocarà. S'ha de tenir pocavergonya, es deu pensar que el poble som tontos

    ResponElimina
  2. PER COMPLIR LA NORMATIVA NO S'HA DE POSAR ESCUSES. DONA IMATGE DE FALTA DE SERIETAT I DE DESORGANITZACIÓ. AMB TANTS ASSESSORS I TANTA GENT SUPLINT LA FALTA DE TEMPS DEL NOSTRE ALCADE NO SABEN DIR-LI AIXÒ? BONS DINERS QUE ENS COSTEN A TOTS AQUESTA ORGANITZACIÓ PER QUE A DAMUNT NO SIGUI EFICIENT. UNA MICA DE SERIETAT SENYORS.

    ResponElimina
  3. Sort que havien de salvar el poble. Casi fa un any que hi eastan i que han fet? Contractar gent dels seus mentres hi ha un munt de parats a Mora. I sense complir la llei, i encara no saben qui era el regidor de governacio. Pero ho fan añm ilusio. Ja!

    ResponElimina
  4. O sigui si ho entenc be, segons el senyor Alcalde la situació econòmica permet fins i tot incomplir la llei, quin serà el proper incomplimet?.

    ResponElimina

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.