dimarts, 17 de març del 2015

LA DEIXALLERIA TANCADA ¡¡¡¡

Quins temps aquells que obrir la deixalleria una hora més tard o tancar-la una hora massa aviat eren objecte de debat polític. Quasi a vida o mort!
L’oposició de CiU criticant, botiguers i altres usuaris indignats, posant el crit a cel... S’acabava el món...
I vés per on, a dia d’avui:


L’AJUNTAMENT DE MÓRA D’EBRE INFORMA
INSTAL·LACIÓ TEMPORALMENT FORA DE SERVEI
DEIXALLERIA DE MÓRA D’EBRE



O més ben dit: Oberta de 16 a 18 hores els divendres.
Magnífica gestió la del sr. alcalde! El crack!
Es veia venir:
Móra d’Ebre surt del Consorci de Residus sense encomanar-se a ningú deixant penjats els altres municipis de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. (Recordeu que Móra VIU d’aquests municipis. Això és capitalitat...!)
I arriben les conseqüències, els efectes col·laterals:
1. Poda: El Consorci pagava la poda dels arbres dels espais municipals de Móra. Ara no. Més de 14.000€ perduts.
2. Biblioteca: El Consell subvencionava en 36.000€ la Biblioteca Comarcal, ara 9.000€. 27.000€ perduts.
3. Recurs Contenciós de l’ajuntament de Móra contra el Consell: contractació d’advocats, procuradors, dietes del sr. alcalde... Costos encara per determinar.
4. Destitució fulminant per unanimitat de tots els consellers comarcals dels càrrecs al consell (vicepresident segon, conseller d’hisenda, membre de la Junta de Govern) del 1r tinent d’alcalde de l’ajuntament de Móra. Dit d’una altra manera, a l’oposició!
5. I ara la deixalleria! Deixant de prestar un imprescindible servei a la ciutadania.

Fins on arribarà aquesta falta de diàleg, de transparència i d’enfrontament de l’ajuntament de Móra amb bona part dels municipis de la comarca?
Potser el sr. alcalde podria convocar una reunió del grup de treball de l’Agenda 21 per a intentar solucionar el problema, no creieu? (NO N’HA CONVOCAT CAP EN TOTA LA LEGISLATURA)
On anirà a parar la brossa que es portava a la deixalleria mentre no se soluciona el problema? Al camins com ja vam denunciar fa uns mesos?
El medi ambient i la gestió de residus és un tema molt seriós. No valen els jocs! La veritat és que dubtem molt que l’actual govern a l’ajuntament cregui en la preservació del medi ambient i la gestió dels residus. (Heu vist cap campanya de reciclatge durant aquesta legislatura?)
No patiu, però. Cap problema. Mentre el sr. alcalde vagi cobrant els MÉS DE 50.000€/ANY A LA DIPUTACIÓ EN DEDICACIÓ EXCLUSIVA (quants dies hi va? quina feina fa?), tindreu els millors focs per festes, la millor carpa i les millors xarangues per carnaval i una llonganissa exquisida! 

Bon profit! Invita el crack! (Pagant el poble, és clar...)

1 comentari:

  1. No em sé avenir a aquesta notícia. Tot plegat és el resultat de l'arrogancia i la manca d'aptituts polítiques d'en Piñol, qui no ha fet rés més que enfrontar-se amb tothom qui no compartia les seues constants pretensions de protagonisme...Ja n'hi ha prou de "piñolades" sense més sentit que un pretés lluiment personal, fins ací hem arribat.
    JOAN PIÑOL, SOM MOLTS ELS CIUTADANS DE MÓRA D'EBRE QUE'NS ESTIMARIEM MÉS NO HAVER-TE CONEGUT.
    No et trobarem a faltar ni un instant

    ResponElimina

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.