dissabte, 14 d’octubre del 2017

Comunicat del Grup Municipal Socialista de Móra d’Ebre

En referència  al comunicat de l’alcalde de Móra  d’Ebre de resposta al Grup Municipal d’ERC, on es diu que el PSC de Móra d’Ebre no ha manifestat el seu rebuig ni ha condemnat  la actuació de les forces policials del dia 1 d’octubre.


Volem recordar, que el dia 2 d’octubre vam ser presents a la concentració davant l’ajuntament en rebuig d’aquests fets, on al finalitzar vam fer unes declaracions a la ràdio local on ens manifestàvem al respecte, declarant el nostre rebuig a les actuacions policials del dia anterior.

També, el dia 3 d’octubre al matí   vam poder assistir a la concentració/manifestació de Móra la Nova  i vam acompanyar  als companys socialistes d’aquest poble  durant la lectura d’un comunicat on es condemnaven els fets, on literalment es va dir Volem expressar la nostra més ferma i rotunda condemna d'aquests actes del tot injustificats i que atempten a la convivència pacífica de la població. No acceptarem ni justificarem mai l'ús de la violència contra els nostres veïns i veïnes, quan aquests actuen de forma pacífica. Podem pensar diferent, però mai acceptarem que això s'utilitzi per atacar les nostres llibertats cíviques.”
Comunicat que es va publicar al   facebook de la nostra agrupació.

Durant aquest acte, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en la seva intervenció, va traslladar el missatge de la consellera comarcal socialista que no va poder assistir-hi, donant el seu suport a la resta de consellers per la  condemna dels fets ocorreguts.

Els socialistes de Móra d’Ebre també vam ser presents a la concentració del dia 3 a la tarda, davant l’ajuntament de Móra d’Ebre.

Sols recordar que el PSC de l’Ebre  i el JSC  de Terres de l’Ebre  van ser dels primers,  el mateix diumenge al matí, que es van  manifestar  en contra de les actuacions policials i van demanar  el cessament immediat de l’ús de la força per impedir l’expressió ciutadana.

En quan a la nostra oposició conjunta, segons el Sr. Joan Piñol, amb el grup d’ERC de Móra d’Ebre, volem aclarir que va ser una decisió molt puntual al coincidir en alguns temes de caràcter local i, per evitar duplicacions, vam acordar entrar algunes preguntes conjuntament.  Per part nostra no veiem cap inconvenient, que en temes puntuals i que creiem d’interès comú, col·laborar amb altres grups, amb qualsevol grup que ens ho demani.

Però respectem la decisió d’ERC  que ha manifestat que a partir d’ara no comptarà amb el nostre suport en temes locals de comú interès.

Per part nostra continuarem treballant com hem vingut  fent fins el dia d’avui, seguirem  votant els punts dels plens segons el nostre criteri i continuarem donant suport o no, a totes les propostes de caràcter municipal que se’ns plantegin ,  independentment de qui les presenti.


Grup Municipal Socialista de Móra d’Ebre





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.