dijous, 5 de desembre del 2013

PARTICIPACIÓ DEL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA AL PRESSUPOST DE L'AJUNTAMENT DE 2014


 
Els Grup Socialista vam ser convidats a participar en l'elaboració del pressupost de 2014 presentant les propostes que creguéssim més addients. Així ho vam fer dins del termini que se'ns va proposar, 15 de novembre. Allí fèiem les propostes que podeu llegir i demanàvem més concreció amb un esborrany que permetés incidir més directament en les partides.


 
Se'ns va respondre dient-nos que no hi havia cap esborrany i ens convidaven a buscar aquesta informació en el pressupost de 2013 i la liquidació de 2012.


 
Com es pot observar en el posterior escrit del Grup Socialista, vam mostrar la nostra sorpresa en comprovar l'absència de cap esborrany per a confeccionar el pressupost. No coneixem la metodologia de treball de l'equip de govern que tan sap de números, però el sentit comú ens diu que en el procés d'elaboració d'un pressupost cal fer diverses versions o esborranys fins a trobar el més adequat.
 

En vistes de l'anterior, estem esperant l'esmentat esborrany per a poder aportar els nostres suggeriments, fent ús de la transparència de què fa gala en sr. alcalde i el seu equip de govern.
 
Us mantindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.