dimecres, 22 d’abril del 2015

MÉS SOBRE TRANSPARÈNCIA

És públic i notori que la transparència i la participació ciutadana no és el punt fort de l'equip de govern de l'ajuntament de Móra d'Ebre.

Us adjuntem 2 documents en relació al retard en el lliurament de les actes de les Juntes de Govern Local.
El primer és la resposta del Departament de Governació sobre aquest incompliment de la llei, que ens ha obligat a remetre-li novament un escrit degut a què la seva resposta i la de l'ajuntament ("precarietat de la secretaria") no justifica el reiterat incompliment de la llei tal com hem anat denunciant tota la legislatura.



2 comentaris:

  1. Un vegada més en Piñol ens demostra la seua arrogància i la manca d'aptituts polítiques que han caracteritzat el seu mandat des del començament.
    A més a més té la barra de donar-li la culpa a la secretaria de l'Ajuntament...pilotes fora, en la seua línia.
    Ja n'hi ha prou de governar l'Ajuntament de Móra d'Ebre.com si fos un territori feudal de la seua propietat amparant-se en una suposada legitimitat de les urnes, que no ho legitimen absolutament tot, m'estic referint a quan en Piñol es passa per l'arc de triomf els drets del principal grup de la oposició.
    Móra d'Ebre necessita un alcalde amb més capacitat de diàleg(fins hi tot amb els del seu mateix grup polític), que estigui a punt de trobar punts en comú, l'entesa. En definitiva algú amb més cintura...polìtica, cintura política.
    Tan de bó les properes municipals posin a aquest individu, ja no a l'oposició, si no al defora del consistori. Convergéncia no precisa de figures del seu perfil i faria bé allunyar-les del procés sobiranista, pel bé de l'entesa amb tothom, fins hi tot dels no independentistes, sigui qui sigui...

    ResponElimina
  2. Una"piñolada"més entre tantes altres. Aquest individu no dona per a gaire més. Cada vegada som més els ciutadans de Móra que ens estimariem més no haver conegut personatges com Piñol...
    Quan desaparegui de l'escenari política( tan de bó les pròximes eleccions) no el trobarem a faltar ni un instant...quin descans!!

    ResponElimina

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.