diumenge, 2 d’agost del 2020

ASSEMBLEA GENERAL: EXECUTIVA RENOVADA


Un any i escaig després de les passades eleccions municipals, el 27 de juliol el gruix de la militància del PSC de Móra d’Ebre va ser convocada a l’assemblea general extraordinària amb els propòsits de fer balanç de les accions dutes a terme per l’agrupació municipal i de donar confiança als nous càrrecs orgànics interns per als propers tres anys.

L’Assemblea de l’agrupació, per unanimitat de tota la militància, va votar favorablement a la renovació de l’executiva, mantenint-se com a Primera secretària la regidora Dolors Gurrera; com a secretària d’Organització, la regidora Montserrat Latorre, com a secretari de Comunicació i xarxes socials, l’Oliver Mellado; i com a vocals, en Josep Solé Arnal, en Ramon Gurrera, en Joan Garcia i en Joan Anton Martínez.

Durant l’assemblea, la Primera secretària Dolors Gurrera obrí el primer punt de l’ordre del dia amb un informe polític sobre l’actualitat nacional i comunitària. En aquest sentit, es féu un recordatori a totes les víctimes i famílies afectades per la pandèmia del COVID-19. Seguidament, la Portaveu municipal Montserrat Latorre explicà l’informe de gestió i féu un anàlisi acurat dels objectius i de l’estratègia a realitzar per la renovada executiva local. Així mateix, s’anuncià a tota la militància el nomenament de Montserrat Latorre com a Presidenta del Consell de la Federació del PSC Ebre, ampliant l’apoderament feminista i socialista en clau morenca a la regió de l’Ebre.

 També varen ser escollides les vacants de representació al Consell de Federació del PSC Ebre, essent elegides la Dolors Gurrera i l’Oliver Mellado.

 Finalment, l’executiva entrant del PSC de Móra d’Ebre vol transmetre a totes les veïnes i veïns el màxim rigor i seguiment amb els consells i normes que es promouen des de totes les institucions polítiques, socials i sanitàries del país.

 

Móra d’Ebre, 27 de juliol de 2020

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.