dimecres, 20 d’agost del 2014

TEMPS ERA TEMPS

Temps era temps en què l’equip de CiU a l’oposició aprofitava qualsevol circumstància per a culpar de tots els mals l’anterior equip de govern.
Les actituds incíviques d’alguns -per exemple l’abocament de runa i altres en camins municipals-, podien ocupar, fins i tot, la portada del seu butlletí.
Però, vés per on, avui continuen estant –i molt pitjor- l’estat dels camins municipals, tant pel que fa al manteniment com a la neteja.
Sort que ho havien d’arreglar tot...!
“Incrementarem el nombre de camins rurals arranjats o asfaltats i garantirem el manteniment i la cura de la xarxa existent” –Programa de govern CiU 2011-2015
(Properament presentarem una instància demanant a l’equip de govern que netegi aquests camins)

Portada revista CIUtadans. Abril 2005


Ara us mostrem diverses fotografies del barranc de Perles, vall de Lladres, Santa Magdalena, vall del Romer (Agost 2014)




Segons la revista d’abril del 2005 s’aprofitaria el potencial natural de Móra d’Ebre per a atreure turistes. Doncs han triat la millor manera...



Això és la Móra mediambientalment sostenible que anunciaven?



Aquest és el model model de recollida selectiva de escombraries que prometien?



Aquest és l’estat actual d’algun dels camins de Móra d’Ebre, vosaltres mateixos podeu veure si s’han complert les promeses paradisíaques que pregonaven  el canvi.


La meravellosa ordenaça cívica no hauria de vetllar també per això?

Seguirem recollint i posant de manifest totes aquelles contradiccions que entenem que s’estant produint entre el que es va prometre i explicar als ciutadans de Móra i la realitat del nostre municipi.






2 comentaris:

  1. El problema es que cap dels dos grups heu fet res per solucionar-ho. perquè no millor contacteu amb persones que reben ajuts i estan a casa sense fer res i els fiqueu a treballar les hores proporcionals al ajut que guadeixen, per exemple. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Primer de tot gràcies per la teva aportació. No podem compartir íntegrament el contingut del teu comentari. És cert que l'any 2005 hi havia camins amb males condicions, com també n'hi ha ara. El tema està en què abans s'intentava corregir l'incivisme d'alguns netejant els camins i arranjant-ne. No cal fer una relació exhaustiva però si ets pagès o coneixes el terme ho has degut comprovar (vall de Lladres, barranc de Perles, asfaltat Catatxora, Camins Nous, Solanes, Molineres...). Ara, el nostre grup vam entrar una petició a l'actual govern per a què ho netegés i havent passat més d'un mes encara està igual.
      En relació a fer treballar a qui rep ajuts, això no és possible per normativa ja que són dos conceptes diferents (treball per a la comunitat i subvencions). Sí que ho podria fer les persones que demanen fer treball social a canvi d'alguna sanció, i no en tots els casos.
      Salut.

      Elimina

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.