dijous, 20 de novembre del 2014

El conseller d’Hisenda de la Ribera d’Ebre, cessat per Jardí per no haver aprovat el pressupost

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el convergent Jordi Jardí, ha cessat per decret el morenc Sixte Melchor, per la “falta de disponibilitat” del fins ara conseller comarcal d’Hisenda. Segons ha publicat aquest dimecres Diari de Tarragona, el punt d’inflexió per prendre aquesta decisió va ser l’absència del conseller al ple en què es va aprovar el pressupost comarcal per al 2015. Un pressupost de 5,5 milions que el govern de CiU va tirar endavant gràcies a l’abstenció del grup del PSC, a excepció d’un conseller socialista que, com ERC, va votar-hi en contra. Jardí ha assegurat que la decisió s’ha pres de manera consensuada amb la resta de l’equip de govern de CiU, i ha deixat la porta oberta a reprendre el diàleg amb Melchor, per tal de “recuperar la normalitat”. Mentrestant, el president riberenc ha assumit les competències d’Hisenda. Melchor, a banda d’exconseller d’Hisenda, és el número 2 de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, mà dreta de l’alcalde Joan Piñol, també de CiU, i regidor d’Hisenda, Promoció Econòmica i Urbanisme. De fet, Piñol ha expressat, en declaracions al Diari, el seu malestar per la decisió presa per Jardí.
Font: La Marfanta

1 comentari:

  1. No és gens extrany el cessament del sr. Sixto. Els que vàrem estar amb ell a l'IES Julio Antonio el passat 9N, a on va fer de vocal ("vocalmoll" diria jo...), vàrem haver de patir el seu comportament en el decurs de tota la jornada. Lladrugant com els gossos, fent bels com les cabres, escridassant la resta de meses i coneguts que s'acostaven a votar... són només una mostra del seu impresentable comportament, que a mi personalment em va fer sentir vergonya aliena.
    El més curiós de tot és que ni el coordinador del procés consultiu ni el mateix alcalde Joan Piñol li van fer cap retret, ans al contrari li reien les gràcies. Tot plegat un espectacle vergonyant.
    Un senyor amb el esmentat comportament no hauria de participar en cap activitat política, menys encara en l'aprovació de cap pressupost.
    Bé pel Sr. Jardí
    Pepet l'Obrador

    ResponElimina

Els comentaris que no respectin les normes d'educació necessàries seran esborrats per l'administrador.